Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Magic: The Gathering & Art Design (by Tila)

Αναμφίβολα το Magic: The Gathering έχει τις ομορφότερες και τις πιο πλούσιες εικόνες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στα card games, πλήθος  χρωμάτων, ζωηρές αντιθέσεις, απόκοσμα και μαγευτικά τοπία κ.α. Κάτι βέβαια που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κάποιον που έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Έτσι σιγά σιγά άρχισαν μερικοί παίχτες να σκάνε μύτη σε tournoua με κάρτες στις οποίες έχει γίνει μία εικαστική παρέμβαση, άλλοτε μικρή προσθέτοντας μόνο λίγες πινελιές, και άλλοτε αλλάζοντας ριζικά την όλη εικόνα της κάρτας.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα ασχολήθηκαν πιο εμπεριστατωμένα με  το hobby αυτό, καταφέρνοντας να κερδίσουν μερικά χρήματα. Με την εν λόγω ενασχόληση ασχολήθηκαν και ο Δημήτρης Κανέλλης και η  Τίλα Τόλα. Το εγχείρημα ξεκίνησε ζωγραφίζοντας κάποιες παλιές κάρτες με μηδενική αξία για πλάκα. Αφού είδαν όμως ότι είχαν ανταπόκριση από τον φιλικό κύκλο των magicαδων, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Έτσι ένα μηχανικός γεωπληροφορικής και μία αισθητικός έστησαν το blog «Magic The Gathering Altered Art Cards By Tila».

Το site δουλεύει από τον Ιούνιο του 2012 και φαίνετε να έχει μεγάλη ανταπόκριση από το ευρύ κοινό. Η εμπειρία που απέκτησαν τα παιδιά τους καθιστά ικανούς να επεμβαίνουν σε κάρτες που προορίζονται για διάφορα  alter.


Μπορείτε να τους βρείτε στο facebook, στο site τους, και στο ebay.